Verenigingscafés – Sterk verenigd

Een parade van bijeenkomsten door onze provincie voor vrijwilligersbesturen van amateurkunstverenigingen, musea en erfgoedorganisaties. Tijdens deze bijeenkomsten zoomen we in op de uitdagingen waar jouw amateurkunst- en erfgoedorganisatie voor staat. 

Bezoek in april en mei één van de Verenigingscafés die het Huis voor de Kunsten Limburg, Stichting Klankkleur Limburg en Rabo ClubSupport samen organiseren voor amateurkunst- en erfgoedorganisaties. We bundelen onze kennis en expertise om jouw vereniging nóg beter te kunnen ondersteunen. Tijdens de Verenigingscafés krijg je tips over hoe je een plan voor de toekomst kunt ontwikkelen en de bestuurskracht van jouw vereniging kunt versterken.

De Verenigingscafés vinden plaats op:

  • vrijdag 21 april 2023, van 14.00 t/m 17.00 uur, Cultuurhuis Heerlen.
  • dinsdag 9 mei 2023, van 19.30 t/m 21.00 uur, online via Zoom.
  • zaterdag 13 mei 2023, van 10.00 t/m 13.00 uur, Limburgs Museum Venlo.

Deelnemen

Deelname is gratis en aanmelden voor de bijeenkomsten kan t/m woensdag 19 april 2023. Meld je gerust aan voor het Verenigingscafé dat jou het beste uitkomt!

HKL-verenigingscafe-Socialmedia-april20238

De Verenigingscafés – Sterk verenigd worden georganiseerd door het Huis voor de Kunsten Limburg, Stichting Klankkleur Limburg en Rabo ClubSupport. De bijeenkomsten worden mede uitgevoerd in het kader van het plan ‘Herstel brede culturele verenigingsleven’ en worden medegefinancierd door de Provincie Limburg.

Logo's HKL, SKL & Provincie Limburg

Waar woorden tekort schieten spreekt de muziek

Meer nieuws

Impulsregeling Amateurkunsten

Ben jij een bestuurslid van een Limburgse amateurkunstvereniging óf vertegenwoordig jij een Limburgse amateurkunstgroep die…

Bezoek het Klankkleur-Festival op 6 november a.s.

Op 6 november 2022 vindt het eerste Klankkleur-Festival plaats in Theater de Maaspoort in Venlo….