Workshop ‘Financiering van jouw culturele project’

Opeens heb je het: een fantastisch idee! In je hoofd heb je het hele plan al uitgedacht en weet je précies hoe je het wilt aanpakken. Maar... hoe vertaal je dat idee naar een succesvol projectplan op papier? En hoe stel je nou precies die begroting op? Deze zaken en meer komen ter sprake tijdens de workshop ‘Financiering van jouw culturele project’ die op 5 november wordt gegeven tijdens het Klankkleur Festival.

Wat ga je leren?

De workshop helpt je om de financiering van een cultureel project op een goede manier vorm te geven. Je krijgt inzicht in de verschillende financieringsmogelijkheden en leert een projectbegroting op te stellen. Ook gaan we in op ‘fair pay’ voor amateurkunst- en erfgoedprofessionals.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor vrijwilligers(besturen) van amateurkunstgroepen (muziekverenigingen, koren, dansverenigingen, toneel-, film- en fotoclubs, etc.) en erfgoedorganisaties.

Wanneer en waar?

De workshop wordt georganiseerd door Stichting Klankkleur Limburg en het Huis voor de Kunsten Limburg. Chantal Lambie, adviseur financiering bij Huis voor de Kunsten Limburg en Linda Becker die onder de vlag van CultConsult zakelijke en artistieke begeleiding biedt aan (culturele) makers en organisaties en trainingen en workshops verzorgt op het gebied van cultureel ondernemerschap’ geven de workshop.

Datum: zondag 5 november, 10.30-13.00 uur (inloop vanaf 10.00 uur).
Locatie: TheaterHotel de Oranjerie, Kloosterwandplein 12-16, 6041 JA Roermond.

Deze workshop vindt plaats tijdens het Klankkleur Festival.

Aanmelden voor deze workshop is niet meer mogelijk.

De workshop wordt georganiseerd in het kader van het plan Herstel brede culturele verenigingsleven en wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Provincie Limburg.

Logo's HKL, SKL & Provincie Limburg

Meer nieuws

Iedereen moet muziek kunnen maken

Veel mensen met een laag inkomen hebben te weinig geld om een lidmaatschap te betalen....

Resultaten Bijdrageregeling Samenwerken voor Muziekonderwijs 2023

Het maximale beschikbare budget is bereikt. Een aanvraag indienen is niet meer mogelijk.

Terugblik Klankkleur Festival 2023

Wij kijken terug op een energiek en gezellig Klankkleur Festival 2023. Blik met ons mee...