Workshop ‘Financiering van jouw culturele project’

Opeens heb je het: een fantastisch idee! In je hoofd heb je het hele plan al uitgedacht en weet je précies hoe je het wilt aanpakken. Maar... hoe vertaal je dat idee naar een succesvol projectplan op papier? En hoe stel je nou precies die begroting op? Deze zaken en meer komen ter sprake tijdens de workshop ‘Financiering van jouw culturele project’ die op 5 november wordt gegeven tijdens het Klankkleur Festival.

Wat ga je leren?

De workshop helpt je om de financiering van een cultureel project op een goede manier vorm te geven. Je krijgt inzicht in de verschillende financieringsmogelijkheden en leert een projectbegroting op te stellen. Ook gaan we in op ‘fair pay’ voor amateurkunst- en erfgoedprofessionals.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor vrijwilligers(besturen) van amateurkunstgroepen (muziekverenigingen, koren, dansverenigingen, toneel-, film- en fotoclubs, etc.) en erfgoedorganisaties.

Wanneer en waar?

De workshop wordt georganiseerd door Stichting Klankkleur Limburg en het Huis voor de Kunsten Limburg. Chantal Lambie, adviseur financiering bij Huis voor de Kunsten Limburg en Linda Becker die onder de vlag van CultConsult zakelijke en artistieke begeleiding biedt aan (culturele) makers en organisaties en trainingen en workshops verzorgt op het gebied van cultureel ondernemerschap’ geven de workshop.

Datum: zondag 5 november, 10.30-13.00 uur (inloop vanaf 10.00 uur).
Locatie: TheaterHotel de Oranjerie, Kloosterwandplein 12-16, 6041 JA Roermond.

Deze workshop vindt plaats tijdens het Klankkleur Festival.

Aanmelden voor deze workshop is niet meer mogelijk.

De workshop wordt georganiseerd in het kader van het plan Herstel brede culturele verenigingsleven en wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Provincie Limburg.

Logo's HKL, SKL & Provincie Limburg

Meer nieuws

Samen verder

Recentelijk heeft de Provincie Limburg bevestigd dat Stichting Klankkleur Limburg ook na 2024 als steunfunctieorganisatie...

22 juni: gratis workshop Storytelling

Hoe promoot je het concept ‘samen muziek maken’ in het dagelijks leven? Een goed middel...

Onzekerheid over voortbestaan Stichting Klankkleur Limburg

U hebt misschien uit de media vernomen dat er discussie is over het voortbestaan van...